Dream Beach Huts

Gezinsreizen

Het Dream Beach Huts Lembongan is een hotel met hutjes in lokale stijl, direct gelegen aan het mooiste strand van Nusa Lembongan: Dream Beach! Het hotel beschikt over 28 traditionele bungalows, waaronder ook een aantal familiebungalows voor vier en vijf personen. De bungalows zijn gebouwd in de lumbung-stijl met halfronde daken en zijn alle gemakken voorzien, zoals een airco, comfortabele bedden met klamboe, eigen badkamer met halfopen douche en gratis WiFi. De familyhuts kijken direct uit op het strand en hebben een boven- en benedenverdieping met elk een slaapkamer en een veranda met zitgedeelte.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder meer een restaurant met lokale en internationale gerechten, een bar, gratis WiFi, twee infinity-zwembaden met uitzicht over Dream Beach, terras met bean-bags, een spa met massages, wasseretteservice, fiets- & scooterverhuur en een activiteitendesk.

 

Locatie: Het Dream Beach Huts ligt direct aan het gelijknamige strand Dream Beach, het mooiste strand van het eilandje Nusa Lembongan. Vanuit Bali bereikt u Nusa Lembongan per snelle boot in ongeveer een half uur. Er zijn tevens verbindingen mogelijk naar Lombok en de Gili Eilanden.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels