Danish Villa

Op zoek naar een tropisch paradijsje? Dan raden we de Danish Villa aan! Een kleine villa met 5 slaapkamers gelegen aan het tropische strand van Arugambay, een van de mooiste en meest ongerepte stranden van Sri Lanka. Daarnaast is Arugambay ook een geliefde locatie voor surfers. Tot de faciliteiten van de Danish Villa behoren een restaurant, terras en gemeenschappelijke lounge. Ook organiseert met trips naar Yala national park en boottochten om te vissen.

De villa telt vijf slaapkamers. Alle de kamers beschikken over een eigen badkamer met douche, airco, tweepersoonsbed met klamboe, bureautje, zitgedeelte en plafondventilator. De kamers kunnen afzonderlijk geboekt worden en de kamers delen een gemeenschappelijke woonkamer en terras. De Danish Villa beschikt niet over een zwembad, maar u kunt heerlijk zwemmen in Arugambay.

Kortom, een eenvoudig maar stijlvol verblijf wacht u in Arugambay!

Locatie: De Danish Villa ligt op 100 meter van het strand van Arugambay. Arugambay is een slaperig vissersdorpje dat drie kilometer ten zuiden van het stadje Pottuvil ligt.

faciliteiten & diensten

restaurant

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels