Ceylon Tea Trails

Luxe reizen / Originals

Het Ceylon Tea Trails is een schitterend boutique hotel met een bijzondere historie. De 27 kamers liggen vijf volledig gerestaureerde villa’s van grote theeplantagehouders uit de Engels-koloniale tijden. De kamers en suites zijn ingericht met alle grandeur uit die tijd en uw verblijf is dan ook helemaal verzorgd. Er is een butlerservice en alles is op basis van all-inclusive. De villa’s heten de Castereagh Bungalow, de Summerville Bungalow, de Dunkeld Bungalow, de Norwoord Bungalow en tot slot de Tientsin Bungalow. Alle bungalows zijn omringd door een prachtige Engelse tuin en kijken uit op de theevelden en/of het Castlereigh Reservoit, een groot meer.

De ruime kamers en suites zijn fraai ingericht en voorzien van kingsize bedden, zitgedeelte, bureautje, butlerservice en natuurlijk een fraai uitzicht. De dag begint normaliter met thee op bed. Na een ochtendwandeling staat er een Engels of Sri Lankaans ontbijt voor u klaar. In de middag wordt er voor een uitgebreide lunch gezocht en in de namiddag, terwijl de mist boven het meer opkomt, geniet u van een single malt whiskey of gin tonic bij het haardvuur. Ook de traditie van een uitgebreide high-tea in de vroege avond wordt hier in ere gehouden. Later op de avond zorgt de kok voor een vier-gangen-diner. Kortom, heerlijk genieten als een Britse Lord of Lady in het Ceylon Tea Trails!

Het Tea Trails biedt daarnaast ook diverse uitjes en activiteiten zoals een trekking door theevelden, een thee-proeverij, planters-picknicklunch, het beklimmen van Adam’s Peak, kajakken op het meer, rafting in Kitulgala, tennis, in-room spa treatments, diverse wandelingen, trekkings en fietstochten.

 

Locatie: De bungalows van het Ceylon Tea Trails liggen vlakbij Hatton, even buiten het meer bekende Nuwara Eliya. Dit is het hart van het theeplantagegebied. U wordt hier omringd door de glooiende theevelden en bergen. Door de hoogte is het hier ook een stuk koeler dan elders in Sri Lanka.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels