Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Cafe Aroma Inn

Het Cafe Aroma Inn is een gezellig guesthouse in Kandy. In tegenstelling tot de meeste hotels bevindt u zich hier echt midden in het centrum en op slechts 100 meter van de beroemde Temple of the Tooth. Het hotel beschikt naast een centrale ligging en de typisch Sri Lankaanse gastvrijheid ook over een negental smaakvol ingerichte kamers. Er zijn vier standaard kamers, drie deluxe kamers en twee familiekamers. Alle kamers beschikken over airco, gratis WiFi, comfortabele bedden, zitgedeelte, telefoon en eigen badkamer met bad/douche.

Het guesthouse is ooit begonnen als koffiebar en is daarna langzaam gegroeid met een restaurant en diverse kamers. De belangrijkste faciliteit is echter nog steeds de heerlijke espresso en koffievarianten die u hier kunt bestellen, al dan niet met taart of gebak! Het restaurant beschikt over een westerse en lokale keuken. Het hotel beschikt niet over een zwembad.

 

Locatie: Het Cafe Aroma Inn ligt centraal in Kandy. Vanaf het hotel kunt u in een paar minuten naar de bekende Temple of the Tooth wandelen en in de omgeving vindt u diverse restaurantjes en winkels. Ook het meer van Kandy is vlakbij.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels