Back of Beyond Dehigahaela

Originals

Het Back of Beyond Dehigahaela is ware ecolodge met spectaculaire verblijven. Gelegen in een bos en omringd door graslanden, riviertjes en watervallen, verblijft u hier in fraaie boomhutten. De lodge ligt in aan de rand een verlaten rijstveld en bestaat uit slechts twee boomhutten en twee boulder cottages. Kortom, een unieke ervaring in de onvergetelijk mooie natuur van Sri Lanka!

Alle vier de hutten gebouwd in harmonie met de natuur, deels open en voorzien van een dak van palmbladeren en houten vloeren. Er zijn twee boomhutten en twee zogenaamde bouldercottages. Deze laatste zijn kamers die gebouwd in en rond de rotsen. Zoals u van een ecolodge mag verwachten zijn de faciliteiten van het Back of Beyond Dehigahaela tot een minimum beperkt. Geen airco en televisie, wel een ventilator, klamboe en modern toilet en douche. Verder beschikt het Back of Beyond Dehigahaela over een goed restaurant met Sri Lankaanse en westerse gerechten. Maakt u een trekking door de omgeving, dan verzorgt het personeel graag de picknicklunch voor u. Tot slot beschikt de lodge over een kleine leeshoek, WiFi en een activiteitendesk waar naast trekkings ook vogelspotten en trips naar de bezienswaardigheden in omgeving worden georganiseerd.

Locatie: Het Back of Beyond Dehigahaela is zeer rustig gelegen in de natuur. Hiervandaan rijdt u in ongeveer 30 minuten naar de stad Dambulla en het rotspaleis van Sigiriya. U bevindt zich hier in de zogenaamde culturele driehoek waarvan ook Anuradhapura en Polonnaruwa deel uitmaken. Vanaf het internationale vliegveld van Colombo rijdt u in ongeveer 3-4 uur naar de Back of Beyond Dehigahaela ecolodge.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl