Athgira River Camp

Natuur

Het Athgira River Camp is een fraaie ecokamp nabij het Udawalawe National Park. Voor een bijzonder bezoek aan dit natuurreservaat kiest u voor dit safarikamp, gelegen aan de oever van de Rakwana rivier. Het kamp bestaat uit vijftien luxe tenten met eigen veranda en badkamer. Ook de inrichting is samengesteld met lokale materialen. De comfortabele bedden zijn voorzien van een klamboe en de tenten beschikken over een ventilator.

Tot de faciliteiten van dit safarikamp behoren onder meer een goed restaurant met lokale en internationale specialiteiten, 24-uurs roomservice, een zwembad, wasseretteservice, terras, gratis WiFi, fietsverhuur en natuurlijk een activiteitendesk. Via het kamp zijn er diverse uitstapjes te maken zoals jeeptours door het Udawalawe National Park, wandelingen langs lokale dorpjes, fietstochten, vogelspotten, vissen, badmintonnen en nog meer!

 

Locatie: Het Athgira River Camp is een uitstekende uitvalsbasis om het Udawalawe National Park te bezoeken. Tevens vindt u het bekende Elephant Transit Home, waar verweesde en opgevangen olifanten worden voorbereid op een terugkeer in de vrije natuur.

faciliteiten & diensten

restaurant

wifi

activiteitendesk

roomservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels