Akyra Manor

Luxe reizen / Originals

Het Akyra Manor is een 5-sterren boutique hotel, kleinschalig en zeer luxe. Het hotel telt 62 kamers, gelegen in een fraaie laagbouw. Er zijn 32 deluxe kamers, 23 premier suites en 7 manor suites. Alle kamers zijn ingericht in modern-Aziatische stijl en van alle comfort voorzien. Er is een grote LCD televisie, koelkast met minibar, luxe badkamer, waterkoker, koffie & thee, comfortabele bedden met Egyptisch linnengoed, zitgedeelte en gratis WiFi.

Het Akyra hotel beschikt over een uitstekend restaurant met Italiaanse keuken en een rooftopbar om ‘s avonds heerlijk te genieten van een cocktail met uitzicht over de stad. Er is een activiteitendesk met diverse uitstapjes en excursies zoals kookworkshoppen, fotografietours, yoga en meer. Tot de overige faciliteiten en services behoren onder meer een fitnesszaal, lounge, gratis WiFi, wasseretteservice en roomservice. Kortom, de Akyra is de perfecte keuze voor een stijlvol en luxe verblijf in het fraaie Chiang Mai!

 

Locatie: Het Akyra Manor ligt ten westen van het historische centrum van Chiang Mai. U bevindt zich hier op een korte wandeling van twee van de bekende stadspoorten, de Suan Dok Gate en de Chang Puak Gate. De Suan Dok Gate leidt u naar de belangrijke tempels van Phra Singh en Wat Chedi Luang. De Chang Puak Gate brengt u bij de bekende avondmarkt van Chiang Mai. De rit van het vliegveld naar het hotel duurt ongeveer een kwartiertje.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels