Menara Kuala Lumpur

Menara Kuala Lumpur is een het ideale basispakket voor een bezoek aan Kuala Lumpur. Het bestaat uit tickets voor de KL Tower, Malaysia Cultural Visit, Forest in the City en naar keuze een bezoek aan de F1 simulator, pony ride, XD Theater of de KL Tower Animal Zone.

We hebben voor u een ‘open ticket’ voor een bezoek aan de KL Tower geregeld en u kunt zelf bepalen wanneer u de toren bezoekt. Dit mag tussen 09.00 en 22.00. Vanaf de KL Tower heeft u een schitterende uitzicht op Kuala Lumpur en de omliggende Klang Vallei. De KL Tower is 421 meter hoog en van een afstand lijkt de toren zelfs hoger dan de Petronas Twin Towers. Dit komt doordat de toren is gebouwd op een heuvel.

De beste tijd voor een bezoek is volgens ons ergens tussen 18.30 en 19.30. U kunt dan genieten van de zonsondergang en terwijl het donker wordt ziet u de stad tot leven komen. Nabij de KL Tower bevindt zich een klein bos/natuurreservaat. Dit sluit om 18.0, dus wilt u dit bezichtigen, dan kunt u hier het beste rond 17.00-17.30 arriveren.

Bij het Menara Kuala Lumpur pakket reist u op eigen gelegenheid naar de toren. De KL Tower is goed te bereiken per monorail of per taxi.

Deze excursie boeken of bewaren?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of wilt u deze excursie meenemen contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl