Marine Dream Cham Island

Marine Dream Cham Island is een prachtige dagtocht naar de fraaie Cham Islands. De Cham Islands bestaan uit een groot en enkele kleine eilandjes en samen vormen ze een beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied ligt recht tegenover de historische havenstad Hoi An.

Vroeg in de ochtend wordt u naar de haven van Hoi An gebracht. U vaart naar de Cham Archipel. Onderweg wordt er koffie & thee geserveerd terwijl u geniet van het uitzicht op het fraaie Hoi An vanaf zee. De Cham Islands vormen een beschermd natuurgebied en staan bekend als een van de betere duik- en snorkellocaties van Vietnam. De beste tijd van het jaar om dit te doen is tussen april en augustus.

Bij aankomst op het strand van Cham Island kunt u de rest van de ochtend vrij besteden om te snorkelen, relaxen aan het strand of om het eiland te verkennen. Hierna gaat u naar Bai Chong Beach voor een heerlijke lunch onder de palmbomen. Na de lunch is de middag weer vrij te besteden met naar keuze snorkelen, trekkings, kajakken of zwemmen. In de namiddag gaat u weer aan boord voor de tocht terug naar Hoi An.

Kortom, voor een mooie aanvulling en tropische verrassing bij uw bezoek aan Hoi An kiest u voor de excursie Marine Dream Cham Island!

Deze excursie boeken of bewaren?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of wilt u deze excursie meenemen contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl