Langkawi Geopark

Het Langkawi Geopark is een natuurgebied dat maar liefst 550 miljoen jaar oud is. Dwars door dit natuurreservaat loopt de Kilim-rivier en hier maakt u mooie kajaktocht. Het is schitterend gebied vol krijtsteenrotsen, regenwoud en mangrovebossen.

Per kajak kunt u kleine kanalen en beekjes bereiken waar de grote toeristenboten niet kunnen komen. Dit biedt u de kans om in alle rust te genieten van de natuur. Met wat geluk ziet u in het Langkawi Geopark apen, slangen, adelaars, ijsvogels, otters en varanen. Onderweg wordt er ook een stop gemaakt bij de vleermuizengrot en een plek die bekend staat voor het spotten van adelaars. Hierna gaat de tocht verder naar een viskwekerij en op een drijvend restaurant krijgt u de lunch aangeboden. Hierna keert u weer terug naar uw hotel.

N.B. Er is geen minimum aantal deelnemers. De groep is maximaal 12 deelnemers. De excursie duurt 5-6 uur, waarvan u ca. 3 uur gaat kajakken.

N.B. De gids zorgt voor een waterdichte zak, dus u kunt veilig een (kleine) camera meenemen.
N.B. We raden zwemkleding te dragen onder een t-shirt en korte broek. Neem ook een handdoek, petje en zonnebrandcrème mee.

Deze excursie boeken of bewaren?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of wilt u deze excursie meenemen contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl