Vulkanen en Schildpadden

Natuur

De 8-dgs bouwsteen Vulkanen en Schildpadden is een prachtige reis van Yogyakarta tot Bali. De reis focust vooral op de schitterende natuur van Oost-Java en natuurlijk ziet u de ook de bekende bezienswaardigheden van Yogyakarta.

Uw reis start in Yogyakarta, het culturele hart van Java. Hier ziet u de bekende Borobudur tempel en maakt u een stadstour door deze boeiende stad. Vervolgens reist u naar het oosten. Via de mysterieuze Candi Sukuh tempel en het fraaie berggebied rond Malang naar de befaamde Bromo vulkaan. Hier maakt u een jeeptour en ziet u de zonsopkomst boven de Bromo. Hierna voert de route u naar de plantages van Kalibaru en maakt u een avontuurlijke tocht om de schildpadden van Sukamade te zien. In het uiterste oosten maakt u een spannende, nachtelijke trekking naar de top van de Ijen vulkaan. Uw chauffeur en gids brengen u aan het einde van de bouwsteen Vulkanen en Schildpadden naar uw gewenste bestemming op Bali.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Bezoek de Borobudur
  • Zonsopkomst bij de Bromo
  • Jeeptour naar Sukamade
  • Schildpadden spotten
  • Nachtelijke Ijen trekking
  • De mysterieuze Candi Sukuh

Programma

Dag 1 Aankomst in Yogyakarta

Dag 2 De tempel en de stad

Dag 3 Naar het oosten

Dag 4 Naar de vulkaan

Dag 5 De Bromo

Dag 6 Schildpadden van Sukamade

Dag 7 Naar Ijen

Dag 8 De machtige Ijen

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek de schildpadden van Sukamade."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk