Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Van Theevelden tot Vulkanen.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€19 p.p.

Favehotel LTC Glodok

Het Favehotel LTC Glodok is een uitstekend en modern middenklasse hotel. Het hotel telt 203 fraai ingerichte kamers en het wordt gerund door de bekende Aston-keten.

Vanaf
€27 p.p.

Hotel Santika Jakarta

Hotel Santika Jakarta is een uitstekend 4-sterren hotel, van alle moderne gemakken voorzien. Dit elegante hotel is het vlaggenschip van de Santika-keten.

Vanaf
€15 p.p.

Hotel Happy Valley

Hotel Happy Valley is een charmant, kleinschalig middenklasse hotel boven op een heuvel in landelijk Bogor. Vanaf het hotel kijkt u uit op de fraaie vallei.

Vanaf
€55 p.p.

Novotel Bogor

Het Novotel Bogor is een fraai luxe resort gelegen op een golfcourse. Het is een smaakvol ingericht viersterren hotel met 178 kamers en suites.

Vanaf
€20 p.p.

Hotel Sukajadi

Hotel Sukajadi is een middenklasse hotel in Indonesische stijl. Het hotel heeft een gunstige ligging en is van alle moderne gemakken en comfort voorzien.

Vanaf
€30 p.p.

Hotel Papandayan

Hotel Papandayan is een van de beste 5-sterren hotels in Bandung. Dit nieuwe hotel telt 172 sfeervol ingerichte kamers en is gebouwd in boutiquestijl.

Vanaf
€25 p.p.

Kampung Sumber Alam

Kampung Sumber Alam is een fraai boutique resort in traditionele stijl. Het resort bestaat uit diverse bungalows en is gebouwd in West-Sundanese stijl.

Vanaf
€20 p.p.

Nyiur Resort

Het Nyiur Resort is een goed middenklasse hotel en al jaren een populaire keuze in Pangandaran. Het hotel beschikt over 35 kamers en 2 familiekamers.

Vanaf
€21 p.p.

Arnawa Hotel

Het Arnawa Hotel is een goed middenklasse hotel in Pangandaran. Het hotel biedt haar gasten een uitstekende service en zeer compleet ingerichte kamers.

Vanaf
€18 p.p.

Kresna Hotel

Het Kresna Hotel is een goed middenklasse hotel en al jaren de beste keuze voor een bezoek aan Wonosobo en het bekende Dieng-plateau.

Vanaf
€26 p.p.

Rumah Dharma

Rumah Dharma is gelegen tussen de rijstvelden en vlakbij de beroemde Borobudur tempel. De fraaie kamers en prima service maken dit hotel tot een favoriet!

Vanaf
€35 p.p.

Saraswati Hotel

Het Saraswati Hotel is een schitterend boutique hotel dat haar gasten naast een luxe verblijf een kennismaking biedt met lokale historie, kunst en cultuur.

Vanaf
€27 p.p.

Yogyakarta Plaza Hotel

Het Yogyakarta Plaza Hotel is een prima middenklasse hotel dat een ideale uitvalsbasis vormt voor een bezoek aan de stad Yogyakarta.

Vanaf
€35 p.p.

Hotel The Phoenix

Hotel The Phoenix is een historisch hotel en een koloniaal monument uit 1918. Het is een uitstekend hotel, gelegen nabij het populaire Malioboro district.

Vanaf
€27 p.p.

Lava View Lodge

De Lava View Lodge ligt op een unieke locatie; het hotel ligt in de heuvels en kijkt uit op de indrukwekkende Bromo vulkaan en de omringende zandvlaktes.

Vanaf
€50 p.p.

Jiwa Jawa Resort

Het Jiwa Jawa Resort (voormalig Java Banana Hotel) is een uitstekend kleinschalig middenklasse hotel en een van de weinige echt goede hotels rond de bekende Bromo vulkaan.

Vanaf
€14 p.p.

Kalibaru Cottages

Het Kalibaru Cottages is een charmant middenklasse hotel in een fraaie omgeving. Het hotel is gebouwd in cottagestijl en telt 60 kamers.

Vanaf
€19 p.p.

Rumah Kita

Rumah Kita betekent letterlijk 'ons huis'. Het is een fraaie villa in koloniale stijl, gelegen in het Kalibaru in Oost-Java. Ideaal voor uw Java rondreis.

Vanaf
€34 p.p.

Ijen Cliff Resort

Het Ijen Cliff Resort is een goed hotel en een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de machtige Ijen vulkaan. Het resort telt diverse cottages.

Vanaf
€59 p.p.

Jiwa Jawa Ijen

Het Jiwa Jawa Ijen Resort is een fraai boutique hotel aan de voet van het Ijen Plateau. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Oost-Java.