Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Van Jakarta tot Surabaya

De 10-dgs bouwsteen Van Jakarta tot Surabaya is een prachtige rondreis over Java. Zoals de naam aangeeft start de reis in Jakarta en eindigt het programma in Surabaya. Beide plaatsen hebben een internationaal vliegveld met goede doorverbindingen waardoor uw deze reis makkelijk kunt combineren met eilanden als Sumatra, Sulawesi, Kalimantan, Bali & Lombok.

Uw reis begint in Jakarta. U maakt hier kennis met deze metropool voordat u verder reist naar Bogor, het voormalige Buitenzorg. U bezoekt de bekende botanische tuinen en de theevelden van de Puncak Pass. In Bandung gaat u naar de Tangkuban Perahu vulkaan en de warmwaterbronnen van Ciater. U bereikt Yogyakarta met de fraaie, bekende treinreis door Midden-Java. Hier gaat u naar de Borobudur, het sultanspaleis en de Prambanantempels. De reis gaat per trein verder naar Malang. U ziet de indrukwekkende Bromo vulkaan bij zonsopkomst en hierna eindigt de reis met de rit naar Surabaya.

Kortom, de bouwsteen Van Jakarta tot Surabaya is een complete Java-ervaring en de ideale reis om uw bezoek aan Indonesië mee te verrijken.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • Het historische Batavia
  • De botanische tuinen van Bogor
  • Fraaie treinreizen
  • De Borobudur & Prambanantempels
  • Zonsopkomst boven de Bromo vulkaan

Programma

Dag 1 Aankomst Jakarta

Dag 2 Naar Bogor

Dag 3 Tuinen & Theevelden

Dag 4 De vulkaan & de Bronnen

Dag 5 Treinreis

Dag 6 De Borobudur

Dag 7 Yogyakarta

Dag 8 Naar Malang

Dag 9 Malang

Dag 10 De Bromo

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De zonsopkomst boven de Bromo-vulkaan is één van de hoogtepunten van uw reis."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk