Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Sumatra Explorer.

Er zijn geen hotels in deze categorie.

Le Polonia Hotel

Het Le Polonia Hotel in Medan is een uitstekend 4-sterren hotel met een centrale ligging. Het hotel telt 194 kamers en is onlangs geheel gerenoveerd.

Aryaduta Hotel Medan

Het Aryaduta Hotel Medan is een luxe hotel, gelegen in het hart van Medan. Vlakbij het hotel vindt u de Grand Palladium Mall en diverse restaurants.

Mega Inn Guesthouse

Het Mega Inn Guesthouse is een sfeervol guesthouse gelegen in de jungle van het Gunung Leuser National Park, in een deel zelden bezocht door toeristen.

Bukit Lawang Cottages

Bukit Lawang Cottages is een prachtig ecohotel, gelegen aan de rivier, dat al jarenlang de populairste keuze is bij een verblijf in Bukit Lawang.

Grand Mutiara Hotel

Geniet van de schoonheid van Brastagi vanuit het mooie Grand Mutiara Hotel: een heerlijk hotel om lekker tot rust te komen tijdens uw rondreis door Sumatra.

Tabo Cottages

Het Tabo Cottages is gelegen aan de oever van het Toba-meer met een mooi uitzicht op de omliggende bergen. Rond het hotel vindt u rijstvelden en plantages.

Tor Sibohi Nauli Hotel

Het Tor Sibohi Nauli Hotel is gelegen tussen het Toba-meer en de stad Bukittinggi. Het hotel ligt op een heuvel en kijkt uit op de omringende bergen.

Pusako Hotel

Het Pusako Hotel ligt in een fraaie tropische tuin, net buiten het centrum van Bukittinggi, en kijkt uit op de Merapi en Singgalang vulkanen.

Hotel The Hills

Hotel The Hills is een luxe hotel, gelegen op een heuvel in Bukitinggi. Vanaf het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving.