Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Ontdek Tanjung Puting

Avontuur / Natuur

De 3-dgs bouwsteen Ontdek Tanjung Puting is een mooie kennismaking met de natuur van Kalimantan of Indonesisch Borneo. Het Tanjung Puting is een beschermd nationaal park en een van de beste locaties ter wereld om de orang-oetans nog in hun natuurlijke omgeving te spotten. Deze bijzondere apensoort komt alleen nog maar op Borneo en Sumatra voor. Naast orang-oetans kunt u hier ook neusapen, krokodillen, neushoornvogels en wilde herten spotten.

 

Het programma van Ontdek Tanjung Puting start vanuit Pangkalan Bun. Hiervandaan gaat u naar Kumai en vervolgens reist u per klotok (een woonboot) naar het Tanjung Puting National Park. Op deze privétocht heeft u een eigen boot met kapitein en matroos/kok. De rivieren vormen in het regenwoud de natuurlijke wegen en uw woonboot is zowel vervoer als hotel in een. Een onvergetelijke ervaring in ongerept Kalimantan!

bekijk kaart

In 't kort

  • Ontdek Tanjung Puting
  • Per woonboot de jungle in
  • Jungletrekking
  • De orang-oetans

Programma

Dag 1 Per woonboot

Dag 2 De jungle in

Dag 3 Weer terug

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"In het kamp Pondok Tanggui worden jonge dieren voorbereid op een leven in hun natuurlijke omgeving."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk