Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Ontdek Ceylon.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€33 p.p.

Hotel Kassapa Lions Rock

Hotel Kassapa Lions Rock is vernoemd naar koning Kassapa die het beroemde rotspaleis van Sigiriya liet bouwen. Het telt 31 ruime chalets in een mooie tuin.

Vanaf
€85 p.p.

Aliya Resort

Het Aliya Resort is een rustig gelegen 4-sterren hotel dat uitkijkt op de bekende Lions Rock van Sigiriya. Dit fraaie luxe hotel krijgt zeer goede recensies en staat garant voor een heerlijk verblijf!

Vanaf
€45 p.p.

Senani Hotel

Het Senani Hotel is een klein hotel, gelegen in de heuvels van Kandy. Het Senani Hotel telt 34 kamers uitzicht op de stad of de groene heuvels.

Vanaf
€60 p.p.

Cinnamon Citadel

Het Cinnamon Citadel is een goed 4-sterren hotel, prachtig gelegen aan de rivier en omringd door groene heuvels. Het hotel telt 123 kamers gelegen in laagbouw.

Vanaf
€35 p.p.

Heaven Seven Hotel

Het Heaven Seven Hotel is een prima middenklasse hotel, gelegen aan de rand van Nuwara Eliya en gebouwd in de typische Engels-koloniale stijl.

Vanaf
€59 p.p.

Araliya Green Hills

Het Araliya Green Hills Hotel is een fraai gelegen 4-sterren hotel met ruime kamers gelegen in laagbouw in koloniale stijl en een vriendelijke service.

Vanaf
€45 p.p.

Goldi Sands Hotel

Het Goldi Sands Hotel ligt direct aan het strand van Negombo. Dit 3+ sterren hotel is gebouwd in koloniale stijl en is favoriet bij velen!

Vanaf
€55 p.p.

Jetwing Sea Resort

Het Jetwing Sea Resort ligt aan het strand van Negombo en biedt haar gasten de perfecte mix van moderne elegantie en traditionele Srilankaanse gastvrijheid.