Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Ontdek Bali

Cultuur / Natuur

Ontdek Bali met deze korte maar zeer complete bouwsteen. Een onvergetelijke 6-dgs rondreis langs de mooiste plekjes van het eiland. Ideaal om te combineren met een verblijf aan een van de mooie stranden die Bali rijk is!

De bouwsteen start met vervoer van het vliegveld of uw hotel in het zuiden naar het plaatsje Ubud, het culturele hart van Bali. Een fascinerende en fraaie streek bekend om zijn vele tempels en prachtige rijstterrassen. Hierna reist u door het noorden. Onderweg bezoekt u allerlei highlights als de Ulun Danu tempel en de Git Git waterval. In Lovina zelf gaat u dolfijnen spotten en daarna voert de route u verder naar het oosten. Een prachtige rit door de bergen en langs de machtige Agung vulkaan. U verblijft in Oost-Bali in het schitterende Sidemen, een klein dorpje in de rijstvelden. Na Sidemen eindigt de bouwsteen Ontdek Bali met een rit naar het zuiden waar u naar uw strandhotel of naar het vliegveld wordt gebracht.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze korte rondreis behoren onder andere:

  • Ontdek het prachtige Ubud
  • De Ulun Danu tempel & Git Git Waterval
  • Dolfijnenspotten in Lovina
  • Het Tirtagangga Waterpaleis

 

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 Ubud, het hart van Bali

Dag 3 Naar Lovina

Dag 4 De rijstterrassen

Dag 5 Genieten

Dag 6 Naar Zuid-Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek Bali met Original Asia!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk