Ontdek Angkor Wat

Cultuur

Met de 4-dgs bouwsteen Ontdek Angkor Wat bezoekt u het indrukwekkende tempelcomplex van Angkor. Deze Hindoeïstische tempels nabij Siem Reap staan op de werelderfgoedlijst en vormen de belangrijkste overblijfselen van het ooit zo machtige Khmer-rijk. De Khmers heersten van de 11e tot 13e eeuw over grote delen van Indochina en hun hoofdstad lag in het gelijknamige Angkor.

Met deze reis bezoekt u niet enkel de Angkor Wat tempel, maar het hele Angkor complex. Zo ziet u het door jungle begroeide Ta Prohm, de tempelberg Pre Rup en de minder bekende Banteay Samre tempel. U verblijft tijdens de tour in het gezellige Siem Reap, een klein stadje nabij het beroemde Angkor. Kortom, Ontdek Angkor Wat is de ideale bouwsteen voor de cultuurliefhebber!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze boeiende bouwsteen behoren onder andere:

  • Het Angkor koninklijk paleis met de olifantsterrassen
  • De ommuurde stad Angkor Thom.
  • De Bayon en Ta Prohm Tempels

Programma

Dag 1 Welkom in Siem Reap

Dag 2 Angkor Wat

Dag 3 Citadel der vrouwen

Dag 4 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De tijdloze schoonheid van Ta Prohm..."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk