Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Halong Bay Explorer

Avontuur / Natuur

Voor degene die van een actief programma houdt en ver van het massatoerisme wil blijven, hebben we de 3-dgs bouwsteen Halong Bay Explorer samengesteld. Met deze reis gaat u dieper de Halong Bay in dan de meeste cruises en ontdekt u de stillere delen van de archipel. Dit alles in een goede mix van een comfortabele cruise op een fraaie en sportieve  excursies en onvergetelijke bezienswaardigheden.

Vanuit Hanoi reist u naar de stad Halong en hier gaat u aan boord van de Treasure Jonk, een prachtige jonk in traditionele, Chinese stijl. U vaart naar het grensgebied van Halong Bay en Bai Tu Long Bay, een afgelegen en ongerept gebied. Hier legt de jonk aan en verkent u de baai verder per kano. Ook de volgende dag geniet van de schitterende natuur en de fraaie krijtrotsformaties en kunt u kanoën, zwemmen en relaxen aan de stranden. U dineer en overnacht deze dagen aan boord. Aan het einde van de cruise Halong Bay Explorer keert u weer terug naar Hanoi.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van de Halong Bay Explorer Cruise behoren onder meer:

  • Varen op de luxe Treasure Jonk
  • Verken afgelegen baaien en stranden
  • Bezoek traditionele, drijvende dorpen

Programma

Dag 1 Naar Halong

Dag 2 Kajakken

Dag 3 Terug naar Hanoi

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De ongerepte Halong Bay is zeker een van de highlights van uw reis door Vietnam!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk