De Mekong Eyes Cruise

Luxe reizen

Kies nu voor de Mekong Eyes Cruise: Ontdek de Mekong Delta aan boord van de Mekong Eyes, een prachtige traditionele, teakhouten rijstboot. Heerlijk 2 dagen luxe cruisen en al het moois van Zuid-Vietnam bewonderen, een onvergetelijke ervaring!

Vanuit Ho Chi Minh reist u naar de pier en hiervandaan vertrekt u met de ‘Mekong Eyes’. U vaart de Mekong Delta op, langs uitgestrekte rijstvelden, traditionele dorpjes en groene eilandjes. U maakt een stop bij een van de eilanden om samen met een ervaren gids het gebied te verkennen. De volgende dag maakt u naar keuze een fietstocht of wandeling door de omgeving.

De reis eindigt met de shuttlebus terug naar Ho Chi Minh City, maar u kunt ook doorreizen naar het tropische eilandje Phu Quoc. U kunt er per veerboot of per binnenlandse vlucht heen. Tot slot is er ook een driedaagse variant mogelijk naar zowel Phu Quoc als naar Phnom Penh. Hiermee is de Mekong Eyes Cruise ook ideaal om Vietnam te combineren met Cambodja.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van de reis behoren onder meer:

  • Een luxe cruise door de Mekong Delta
  • Bezoek aan de Cai Be drijvende markt
  • Fietstocht of wandeling over de eilanden

Programma

Dag 1 Cruisen op de Mekong

Dag 2 De Mekong Delta

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Op een rijstaak in de Mekong delta."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk