Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor De Culturele Driehoek.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€45 p.p.

Goldi Sands Hotel

Het Goldi Sands Hotel ligt direct aan het strand van Negombo. Dit 3+ sterren hotel is gebouwd in koloniale stijl en is favoriet bij velen!

Vanaf
€55 p.p.

Jetwing Sea Resort

Het Jetwing Sea Resort ligt aan het strand van Negombo en biedt haar gasten de perfecte mix van moderne elegantie en traditionele Srilankaanse gastvrijheid.

Vanaf
€32 p.p.

Miridiya Lake Resort

De vriendelijke service en gunstige ligging maken het Miridiya Lake Resort tot een ideaal verblijf voor een bezoek aan Anuradhapura.

Vanaf
€47 p.p.

Palm Garden Village

Het Palm Garden Village is een zeer goed middenklasse hotel gelegen in een grote tropische tuin. Het hotel telt 40 kamers en 10 suites, gelegen in chalets.

Vanaf
€35 p.p.

Hotel Sudu Araliya

Hotel Sudu Araliya is een goed middenklasse hotel met 104 kamers en suites. Het hotel is fraai gelegen aan de rand van het Parakrama reservoir.

Vanaf
€63 p.p.

Royal Retreat Sigiriya

Het Royal Retreat Sigiriya is een fraai en kleinschalig luxe hotel met 14 bungalows. Dit ecovriendelijke resort is gebouwd in bungalowstijl. Een prima keuze voor een bezoek aan de culturele driehoek!

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Kassapa Lions Rock

Hotel Kassapa Lions Rock is vernoemd naar koning Kassapa die het beroemde rotspaleis van Sigiriya liet bouwen. Het telt 31 ruime chalets in een mooie tuin.

Vanaf
€45 p.p.

Senani Hotel

Het Senani Hotel is een klein hotel, gelegen in de heuvels van Kandy. Het Senani Hotel telt 34 kamers uitzicht op de stad of de groene heuvels.

Vanaf
€90 p.p.

Mahaweli Reach Hotel

Het Mahaweli Reach Hotel ligt aan de rivier en is een luxe en onlangs gerenoveerd 4-sterren hotel met 112 fraai ingerichte kamers en suites.