Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Cubadak Beachbreak

Huwelijksreizen

Het is echt niet nodig na een Sumatra reis naar Bali te vliegen voor het strand. Ontdek nu met de 4-dgs Cubadak Beachbreak het Cubadak Eiland nabij Padang. U vindt in deze regio de mooiste stranden en eilanden van Sumatra!

Onze Cubadak Beachbreak start vanuit Bukittinggi, precies daar waar de meeste rondreizen stoppen. Hiervandaan reist u via de Anai Vallei naar Padang en dan door naar de haven van Painan. Hier stapt u op de boot naar het tropische Cubadak Eiland, een schitterend en ongerept tropisch paradijs. Hier geniet u van de witte stranden en een kristalheldere zee. Het eiland wordt omringd door een koraalrif dus u kunt hier tevens uitstekend snorkelen en duiken. U verblijft in het Cubadak Paradiso Village, een fraai ecoresort in lokale stijl én het enige hotel op het eiland!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • Genieten op een tropisch eiland
  • Fraaie accommodatie in lokale stijl
  • Ideale afsluiting van uw Sumatra rondreis
  • Picknicken op een onbewoond eiland
  • Snorkelen op het huisrif

Programma

Dag 1 Een verrassend eiland

Dag 2 - 3Tropisch genieten!

Dag 4 Padang & Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Aankomst op het Cubadak Eiland"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk