Borneo Adventure

Avontuur / Natuur

Met 12-dgs reis Borneo Adventure ontdekt u de ongerepte jungles en paradijselijke eilandjes van Maleisisch Borneo! Een avontuurlijke rondreis die u naar de binnenlanden van Borneo voert met een overnachtingen in een traditioneel longhouse, een bezoek aan de orang-oetans, u ziet het Bako National Park, de indrukwekkende grotten van Mulu en nog veel meer! De bouwsteen Borneo Adventure is een aanrader voor de actieve reiziger!

Uw reis start in Kuching en hiervandaan bezoekt u het Bako National Park, het thuis van de curieuze neusaap. Vervolgens trekt u de jungle van Sarawak in. U vaart per longtail boot de rivier op en u overnachting in een authentiek longhouse. Terug in Kuching neemt u een vlucht naar Mulu, in het hart van Maleisisch Borneo. Dit prachtige natuurreservaat staat bekend om zijn immense grotten en de miljoenen vleermuizen die hier wonen. Vanuit Mulu gaat de reis naar de provincie Sabah waar u de stad Kota Kinabalu bezoekt. U gaat naar paradijselijke eilandjes van het Tunku Abdul Rahman National Park en Turtle Island. De reis eindigt in Sandakan, waar u naar het Sepilok Orang-Oetan Rehabilitation Center gaat.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • Een boottocht door het Bako National Park
  • De ongerepte jungle van Sarawak
  • Overnachten in een longhouse
  • De orang-oetans van Sepilok
  • De immense grotten van Mulu
  • Schildpadden spotten op Turtle Island

Programma

Dag 1 Aankomst in Kuching

Dag 2 Bako National Park

Dag 3 De jungle in

Dag 4 Leven als een local

Dag 5 Terug naar Kuching

Dag 6 De grotten van Mulu

Dag 7 Meer grotten

Dag 8 Naar KK

Dag 9 Paradijs

Dag 10 Het schildpaddeneiland

Dag 11 Orang-oetans

Dag 12 Vertrek uit Sandakan

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"'s Avonds vliegen de miljoenen vleermuizen de grotten van Mulu uit."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk