Bergstammen en natuur

Cultuur / Natuur

Een zeer bijzonder en exclusief programma is de 2-dgs bouwsteen Bergstammen en Natuur, naar de ongerepte vallei van de Muong-stam. Door zijn afgelegen ligging vindt u hier een zeer traditionele bergstam die al eeuwenlang op oorspronkelijke wijze leeft. Samen met een lokale hulporganisatie hebben we dit bijzondere programma opgezet waarin beschermen van traditionele waarden en een duurzame ontwikkeling van de lokale bevolking in haar eigen tempo vooropstaat.

De bouwsteen Bergstammen en Natuur start vanuit Hanoi. U verlaat de stad en u reist per auto naar het Ngoc Son Ngo Luong natuurreservaat. Hier maakt u kennis met de parkrangers en hun werkzaamheden. Vervolgens kunt u het gebied en de dorpjes verkennen. U overnacht in een eenvoudige maar gezellige homestay. De volgende ochtend maakt u een wandeling door het natuurgebied en keert u terug naar het startpunt van de wandeling per motortaxi. Per auto reist u daarna weer terug naar Hanoi.

De bouwsteen Bergstammen en Natuur is een prachtig programma waarmee u niet alleen een onbekend en ongerept deel van Vietnam ziet, maar waarmee u tevens de lokale bevolking ondersteunt.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bijzondere reis behoren:

  • Kennismaking met de Muong-stam
  • De schitterende natuur van dit natuurreservaat
  • Trekking door een ongerepte omgeving

Programma

Dag 1 Chieng, Mu & Sat

Dag 2 Het natuurreservaat

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk