Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Authentiek Lombok

Natuur

De 7-dgs bouwsteen Authentiek Lombok laat u kennismaken met de mooiste plekjes van prachtige Lombok. Een gevarieerde reis in programma en accommodatie en een ideale aanvulling op uw reis naar Bali!

Aan het begin van de reis wordt u opgehaald bij het vliegveld en reist u naar Senggigi, de bekendste badplaats van Lombok. Lombok is veel minder toeristisch dan Bali en u vindt er dan ook nog kilometers verlaten stranden, traditionele dorpjes en echte gastvrijheid. Vanuit Senggigi trekt u het binnenland van Lombok in. U overnacht in Senaru, een klein dorpje in de bergen, omringd door jungle, watervallen en de machtige Rinjani vulkaan. Vervolgens bezoekt u het oosten van Lombok. Ongerept & puur en bovendien een gebied waar nog nauwelijks toeristen komen. Onontdekte stranden, verlaten baaien en een rijke onderwaterwereld! Hier maakt u een snorkeltocht bij paradijselijke eilandjes en u overnacht in een homestay. Vervolgens gaat de reis verder naar Tetebatu, een authentiek dorpje op de zuidelijke hellingen van de Rinjani vulkaan. Het is een prachtig gebied met rijstterrassen en kleine dorpjes. De reis Authentiek Lombok eindigt met een strandverblijf in Kuta. Anders dan het drukke en toeristische Kuta op Bali, is het Kuta op Lombok een klein en rustig badplaatsje met de mooiste stranden en baaien van Lombok.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • De Mataram stadstour
  • De ongerepte stranden van Oost-Lombok
  • De watervallen van Senaru
  • De rijstterrassen van Tetebatu
  • Genieten aan de stranden van Zuid-Lombok

Programma

Dag 1 Aankomst op Lombok

Dag 2 Mataram & Senaru

Dag 3 Senaru & Oost-Lombok

Dag 4 Gili Bidara & Gili Kondo

Dag 5 Tetebatu & Kuta

Dag 6 Kuta op Lombok

Dag 7 Vertrekken of verlengen?

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De ongerepte natuur van Senaru..."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk