Authentiek Bali

Cultuur

Ver weg van het massatoerisme van Zuid-Bali leert u het echte Bali kennen. Met de 9-dgs bouwsteen Authentiek Bali bezoekt u de mooiste plekjes en ontdekt u de gewoonten en gebruiken van de Balinese bevolking. U dineert en overnacht op een traditioneel Balinees erf, in leuke, kleinschalige en typische Balinese hotelletjes en u ziet de mooiste rijstterrassen van het eiland. Kortom, voor ideaal voor de reiziger die cultuur van oude Bali wil proeven.

U wordt opgehaald van het vliegveld en naar Ubud gebracht. Ubud wordt gezien als het culturele hart van Bali en niet zonder reden: u vindt hier prachtige tempel, traditionele dansen en de beste houtsnijders en beeldhouwers. In Ubud volgt u een kookworkshop en gaat u op pad om het dagelijkse leven van de Balinezen te leren kennen. Vervolgens bezoekt u het nabijgelegen Mambal waar u overnacht op een traditioneel Balinees erf. Hier voert de route u naar Belimbing en Munduk, hoog in de bergen. Een prachtige streek vol rijstvelden, watervallen en plantages. Vanuit Munduk in het noordwesten maakt u een prachtige dagtocht naar het oosten van Bali. Samen met uw privégids bezoekt u onderweg weer de vele highlights. In het oosten verblijft u in het pittoreske Sidemen, een fraai dorpje omringd door rijstvelden. Dereis Authentiek Bali eindigt met vervoer naar het zuiden waar u naar uw strandbestemming of naar het vliegveld wordt gebracht. Een reis om nooit meer te vergeten!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder andere:

  • Het prachtige Ubud
  • Maak kennis met het echte Bali!
  • Overnachten op een Balinees erf
  • De plantages van Munduk
  • De rijstterrassen van Sidemen

Programma

Dag 1 Aankomst in Ubud

Dag 2 Balinees koken

Dag 3 Ontdek het echte Bali

Dag 4 De rijstvelden

Dag 5 Belimbing & Munduk

Dag 6 Munduk

Dag 7 Naar Sidemen

Dag 8 Sidemen

Dag 9 Terug naar het zuiden

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De rijstterrassen van Bali behoren tot de mooiste van Zuidoost-Azië!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk